Skip to main content

PBS bvba is een software kantoor gespecialiseerd in het aanleveren van een klantspecifieke automatisering van bedrijfsprocessen. Actief sinds 1989 bezit het bedrijf over een ruime InformatieTechnologie (IT) expertise die ingezet wordt op ieder volgend automatiseringsproject.

Sleutelrol

U kent uw eigen bedrijfsprocessen als geen ander. Uw idee is ons vertrekpunt voor analyse en implementatie. Tijdens dit traject blijft uw inbreng essentieel om tot het gewenste resultaat te komen.

Persoonlijk

Uw project is uniek en krijgt een specifieke aanpak. Het is onze uitdaging om te bouwen wat u voor ogen heeft. Een ander probleem in een ander domein met een andere oplossing.

Continuïteit

Continuïteit in uw automatisering is belangrijk. Een toepassing die leeft vraagt soms om bijsturing. Niet onnodig veranderen van systeem, wel afwegen. Oudere toepassingen kunnen best passen in uw automatiseringspolitiek.

Betrouwbaar

Ons streven is een IT-partner te zijn die met u meedenkt, die pro-actief is en die op een flexibele manier service levert.

Aangenaam u te ontmoeten

PBS bvba wil een partner zijn in de automatisering van uw bedrijfsprocessen gebouwd volgens uw inzichten aangevuld met onze vakkennis.